"Hos Content Lab kan du altid regne med at tingene bliver lavet til perfektion. Er der rettelser til en video eller ønsker du flere formater, er der altid en hurtig eksekvering. Hos IX STUDIOS er vi meget glade for vores samarbejde med Content Lab.''

Målet for samarbejdet
IX STUDIOS, et anerkendt dansk smykkefirma, ønskede at styrke deres brandidentitet og forbindelse til deres målgruppe gennem professionelle videoannoncer. Med en stærk passion for kvalitet og design, var det afgørende for dem at finde en videopartner, der kunne formidle deres brandhistorie, produktets finesse og værdier gennem højkvalitets videoproduktion.

Valget af Content Lab ApS
IX STUDIOS valgte Content Lab ApS som deres videoproduktionspartner. Hvad var grunden? Vores evne til at skabe professionelle videoannoncer, produktvideoer og guide videoer, der ikke kun præsenterer produktets kvalitet, men også engagerer og resonerer med målgruppen. Hver video blev omhyggeligt produceret for at fange selv de fineste detaljer i IX STUDIOS' smykker, samtidig med at den fortalte en historie, der appellerede til seerne. Vores dedikation til kvalitet, vores forståelse for IX STUDIOS' brand og vores tekniske ekspertise sikrede, at hver video var i tråd med firmaets vision og mål.

Businessholdet

"Ahmed fra Contentlab er et fremragende valg for alle, der leder efter en kreativ og proaktiv content creator."

Casper Løberlab

"Vi er glade for samarbejdet, og et stort plus, at de producerer content for flere brands under én aftale."

Jacob DinCamp

"Jeg kan varmt anbefale Contentlab! De leverer altid fedt content, der overgår mine forventninger."

Gratis Content Analyse

Din e-mail vil ikke blive delt med andre. Du kan til enhver tid afmelde dig. Se privatlivspolitikken for mere information.

  • Vi kommer med nye content ideer, der kan hjælpe med at øge konverteringsraten.
  • Vi analyserer dit eksisterende indhold og identificere, hvad der kan forbedres
  • Konkurrentanalyse