Videoproduktion: Den ultimative løsning til employer branding

Udvid din rækkevidde: Videoproduktion kan være en effektiv måde at fange flere potentielle kandidaters opmærksomhed på, da videoer ofte deles og spredes mere end andre former for indhold. Det er med til at øge kendskabet til din virksomhed og din employer branding-indsats!

Hvorfor er Employer Branding vigtig?

Alle virksomheder har et employer brand, uanset om de er klar over det eller ej. Det er med til at afgøre, om nye medarbejdere ønsker at blive ansat, og om de eksisterende medarbejdere bliver og performer bedre.

Hvorfor skal du gøre en indsats for employer branding? Hvis jeres virksomhed gennemfører en strategi for employer branding korrekt, vil den høste væsentlige fordele, som er den ekstra indsats værd. 

Kom i gang

Er du klar til at gøre en indsats for at styrke jeres employer brand og tiltrække de bedste kandidater? Vi har en skræddersyet løsning, der kan hjælpe. Vi udarbejder og udvikler en content marketing strategi, der understøtter de mål, vi i fællesskab har sat. Vi vil sørge for at levere professionelt billede- og video content til alle relevante kanaler, som LinkedIn, YouTube, Facebook, twitter mm. 

Casper Løberlab

"Vi er glade for samarbejdet, og et stort plus, at de producerer content for flere brands under én aftale."

Businessholdet

"Ahmed fra Contentlab er et fremragende valg for alle, der leder efter en kreativ og proaktiv content creator."

Jacob DinCamp

"Jeg kan varmt anbefale Contentlab! De leverer altid fedt content, der overgår mine forventninger."

Gratis Content Analyse

Din e-mail vil ikke blive delt med andre. Du kan til enhver tid afmelde dig. Se privatlivspolitikken for mere information.

  • Vi kommer med nye content ideer, der kan hjælpe med at øge konverteringsraten.
  • Vi analyserer dit eksisterende indhold og identificere, hvad der kan forbedres
  • Konkurrentanalyse